vega-hype-6-g2

Vega 6 G2

61.000,00 RSD

Vega 6 G2 predstavlja digitalni, kanalni slušni aparat nove generacije. Dizajniran je tako da bude skoro neprimetan prilikom nošenja. Veoma je pogodan za sve one koji žele da slušni aparat nose potpuno diskretno. Proizveden je od strane nemačke kompanije Audio Service, koja ima preko 35 godina iskustva u proizvodnji slušnih aparata. To Vam jasno govori da ovaj aparat sa sobom nosi i provereni, nemački kvalitet.

Opis proizvoda

Ovaj slušni aparat Vam omogućava odvojeno prilagođavanje jačine zvuka i na visokim i na niskim frekvencijama, a poseduje osam frekvencijska kanala i šesnaest kanala za obradu signala. Preko tastera za izbor programa vrlo jednostavno, jednim pritiskom na taster, možete da birate između pet programa slušanja, koliko ih ovaj aparat poseduje. To Vam omogućava da prilagodite svoj aparat različitim okruženjima u kojima se nalazite, odnosno kako biste u svakoj situaciji mogli da uživate u savršeno jasnom zvuku.

Novi Anti-Feedback sistem G2 koji ovaj aparat poseduje učiniće da se Vaš aparat ne oglašava kada ima predmeta u njegovoj blizini i oslobodiće Vas neprijatnog pištanja.

Dodatna funkcije ovog aparata, koje korisnik može zahtevati jesu Wireless komunikacija sa aparatom, kao i upotreba daljinskog upravljača G2, preko koga mogu da se vrše određena podešavanja. Ove dodatne funkcije u mnogome olakšavaju svakodnevnu upotrebu slušnog aparata.

Važno je i napomenuti da se svi slušni aparati proizvedeni od strane Audio Service-a odlikuju prepoznatljivim mekim i prijatnim zvukom što nošenje aparata čine dodatno prijatnim. Ova mekoća zvuka je još bitnija kod osoba koje se prvi put susreću sa slušnim aparatom i tokom procesa navikavanja.

Vega 6 G2 je kanalni slušni aparat, koji koristi baterije veličine 312.

Vega 6 G2 predstavlja pravi izbor za sve one koji žele da poseduju visoko kvalitetan slušni aparat minimalnih dimenzija koji je gotovo nevidljiv. Sve to kod nas možete dobiti po veoma pristupačnoj ceni, jer smo ekskluzivni partner AudioService-a, proizvođača ovih vrhunskih slušnih aparata.

Dodatne informacije

Karakteristike

– Broj frekvencijskih kanala / broj kanala za obradu signala: 8/16
– Broj programa slušanja: 5
– Taster za izbor programa
– Mogućnost pristupa podacima
– Kontrola buke
– Anti-Feedback sistem G2
– Wireless funkcija (opciono)
– Automatske funkcije
– Kanalni aparat sa baterijom veličine 312

Dodatne mogućnosti

– Daljinski upravljač G2

Dostupne boje

– Providna (transparentna)
– Plava
– Smaragdna
– Crvena
– Ljubičasta
– Limun žuta
– Narandžasta
– Boja kože