zausni-aparati-header

Zaušni slušni aparati

xs-neu-new-xsSavremeni zaušni slušni aparati su minijaturni pomoćnici Vašeg sluha sa izuzetno velikim kapacitetom i mogućnostima.

Zahvaljujući malim dimenzijama današnji zaušni slušni aparati su veoma diskretni, ne ometaju estetiku čak ni kod najzahtevnijih nosilaca slušnih aparata. Dizajnirani su tako da anatomski savršeno odgovaraju prostoru iza ušne školjke i dostupni su u različitim bojama tako da se prilagođavaju boji Vašeg tena, Vašem ukusu ili čak Vašoj ekstravaganciji. Zahvaljujući dijapazonu sofisticiranih tehničkih karakteristika mogu odgovoriti zahtevima svakog oštećenja sluha.

xs-modelsluh-hs-modelXS MODEL

XS model zaušnog, slušnog aparata obuhvata aparate izuzetno malih dimenzija, dakle to su estetski veoma diskretni aparati. Po svojim karakteristikama predstavljaju dobro rešenje za lakša i srednje teška oštećenja sluha.

duo-modelsluh-duo-modelDUO MODEL

DUO modeli su karakteristični po tome što se mogu koristiti kao OPEN-EAR ili kao konvencionalni sistemi. Prednost OPEN-EAR sistema što ušni kanal nije u potpunosti zatvoren. Tanka provodna cevčica doprinosi još većoj diskreciji. Odličan je za lakša i srednja oštećenja sluha.

power-modelsluh-power-modelPOWER MODEL

POWER modeli zahvaljujući svojim karakteristikama odlično odgovaraju kod teških i srednje teških oštećenja sluha.

high-power-modelsluh-high-power-modelHIGH POWER MODEL

Ovaj tip zaušnih, slušnih aparata je nešto veći od ostalih, ali zato pokriva najteža oštećenja sluha i pomaže da se kvalitet života ovih osoba popravi.