nova-2-mini

Nova 2 Mini

32.000,00 RSD

Nova 2 mini predstavlja digitalni, slušni aparat nove generacije. Dizajniran je tako da bude potpuno diskretan, ali je ujedno i snažan zaušni aparat koji je veoma pogodan za korišćenje. Proizveden je od strane nemačke kompanije Audio Service, koja ima preko 35 godina iskustva u proizvodnji slušnih aparata. To Vam jasno govori da ovaj aparat sa sobom nosi i provereni, nemački kvalitet.

Opis proizvoda

Ovaj slušni aparat Vam omogućava odvojeno prilagođavanje jačine zvuka i na visokim i na niskim frekvencijama, a poseduje dva frekvencijska kanala. Preko tastera za izbor programa vrlo jednostavno, jednim pritiskom na taster, možete da birate između tri programa slušanja, koliko ih ovaj aparat poseduje. To Vam omogućava da prilagodite svoj aparat različitim okruženjima u kojima se nalazite, odnosno kako biste u svakoj situaciji mogli da uživate u savršeno jasnom zvuku.

Kod ovog aparata imate mogućnost izbora između dve vrste mikrofona: direkcioni mikrofon i višedirekcioni mikrofon. Razlika između ova dva mikrofona se ogleda u načinu prikupljanja zvuka. Direkcioni mikrofon prikuplja zvukove direktno ispred Vas, dok višedirekcioni mikrofon prikuplja zvuk 360 stepeni oko Vas. Ne postoji jedinstven stav koji je mikrofon bolje koristiti, jer u jednoj situaciji je optimalnije koristiti jedan od ova dva mikrofona, dok je u drugoj situaciji optimalnje koristiti drugi. Mogućnos izbora koji će se mikrofon koristiti Vam donosi neopisivu prednost.

U previše bučnim situacijama, kontrola zvuka Vam omogućava da utišate svoj slušni aparat, a aparat takođe poseduje i prilagodjiv regulator buke, kako bi Vam nošenje slušnog aparata bilo što prijatnije.

Važno je i napomenuti da se svi slušni aparati proizvedeni od strane Audio Service-a odlikuju prepoznatljivim mekim i prijatnim zvukom što nošenje aparata čine dodatno prijatnim. Ova mekoća zvuka je još bitnija kod osoba koje se prvi put susreću sa slušnim aparatom i tokom procesa navikavanja.

Nova 2 mini zaušni, slušni aparat koristi baterije veličine 13, jer je zaista minimalistički dizajniran.

Nova 2 mini je odličan izbor za sve one koji žele da kupovinom slušnog aparata ostvare maksimalan odnos kvalitet-cena. Kupovinom slušnog aparata iz ove linije proizvoda dobijate visoko kvalitetan proizvod po veoma pristupančnoj ceni.

Mišljenje našeg stručnog osoblja: Nova 2 mini je kategorisan kao aparat iz osnovne linije proizvoda, međutim ova linija proizvoda se pokazala kao jedna od omiljenih kod naših klijenata. Po našem mišljenju, zbog svih tehnoloških dostignuća koja su implementirana u proizvodnju ovog aparata Nova 2 mini prelazi iz osnovne linije u srednju klasu slušnih aparata.

Dodatne informacije

Karakteristike

– Broj frekvencijskih kanala: 2
– Broj programa slušanja: 3
– Taster za izbor programa
– Kontrola zvuka
– Prilagodljiv regulator buke
– Direkcioni mikrofon
– Višedirekcioni mikrofon
– Mali zaušni slušni aparat sa baterijom veličine 13

Dostupne boje

– Bež
– Siva