nova-2-hp

Nova 2 HP

29.000,00 RSD

Nova 2 HP predstavlja digitalni, veoma snažan slušni aparat nove generacije. Proizveden je od strane nemačke kompanije Audio Service, koja ima preko 35 godina iskustva u proizvodnji slušnih aparata. To Vam jasno govori da ovaj aparat sa sobom nosi i provereni, nemački kvalitet.

Opis proizvoda

Ovaj slušni aparat Vam omogućava odvojeno prilagođavanje jačine zvuka i na visokim i na niskim frekvencijama, a poseduje dva frekvencijska kanala. Preko tastera za izbor programa vrlo jednostavno, jednim pritiskom na taster, možete da birate između dva programa slušanja, koliko ih ovaj aparat poseduje. To Vam omogućava da prilagodite svoj aparat različitim okruženjima u kojima se nalazite, odnosno kako biste u svakoj situaciji mogli da uživate u savršeno jasnom zvuku.

U previše bučnim situacijama, kontrola zvuka Vam omogućava da utišate svoj slušni aparat. To Vam omogućava da prilagodite jačinu zvuka u različitim situacijama i kontrolišete situaciju odnosno kontrolišete jačinu zvuka prema Vašim potrebama.

Važno je i napomenuti da se svi slušni aparati proizvedeni od strane Audio Service-a odlikuju prepoznatljivim mekim i prijatnim zvukom što nošenje aparata čine dodatno prijatnim. Ova mekoća zvuka je još bitnija kod osoba koje se prvi put susreću sa slušnim aparatom i tokom procesa navikavanja.

Nova 2 HP je zaušni slušni aparat koji koristi baterije veličine 675. Ove baterije su najsnažnije baterije koje se koriste za slušne aparate, tako da Vam omogućava najduže korišćenje aparata bez zamene baterije.

Nova 2 HP je odličan izbor za sve one koji žele da kupovinom slušnog aparata ostvare maksimalan odnos kvalitet-cena. Kupovinom slušnog aparata iz ove linije proizvoda dobijate visoko kvalitetan proizvod po veoma pristupančnoj ceni.

Mišljenje našeg stručnog osoblja: Nova 2 HP je kategorisan kao aparat iz osnovne linije proizvoda, međutim ova linija proizvoda se pokazala kao jedna od omiljenih kod naših klijenata. Po našem mišljenju, zbog svih tehnoloških dostignuća koja su implementirana u proizvodnju ovog aparata Nova 2 HP prelazi iz osnovne linije u srednju klasu slušnih aparata.

Dodatne informacije

Karakteristike

– Broj frekvencijskih kanala: 2
– Broj programa slušanja: 2
– Taster za izbor programa
– Kontrola zvuka
– Audio ulaz
– Zaušni aparat velike snage sa baterijom veličine 675

Dostupne boje

– Bež