xs-4-g2

XS 4 G2

46.500,00 RSD

XS 4 G2 predstavlja digitalni, slušni aparat nove generacije koji se odlikuje G2 antifeedback sistemom i veoma malim dimenzijma kućišta. Proizveden je od strane nemačke kompanije Audio Service, koja ima preko 35 godina iskustva u proizvodnji slušnih aparata. To Vam jasno govori da ovaj aparat sa sobom nosi i provereni, nemački kvalitet.

Opis proizvoda

Ovaj slušni aparat Vam omogućava odvojeno prilagođavanje jačine zvuka i na visokim i na niskim frekvencijama, a poseduje šest frekvencijska kanala i dvanaest kanala za obradu signala. Preko tastera za izbor programa vrlo jednostavno, jednim pritiskom na taster, možete da birate između četiri programa slušanja, koliko ih ovaj aparat poseduje. To Vam omogućava da prilagodite svoj aparat različitim okruženjima u kojima se nalazite, odnosno kako biste u svakoj situaciji mogli da uživate u savršeno jasnom zvuku.

Takođe, ovaj aparat poseduje Adaptronic multi-microphone sistem, odnosno sistem dva mikrofona najnovije generacije. To Vam donosi mogućnost izbora između dve vrste mikrofona: direkcioni mikrofon i višedirekcioni mikrofon. Razlika između ova dva mikrofona se ogleda u načinu prikupljanja zvuka. Direkcioni mikrofon prikuplja zvukove direktno ispred Vas, dok višedirekcioni mikrofon prikuplja zvuk 360 stepeni oko Vas. Ne postoji jedinstven stav koji je mikrofon bolje koristiti, jer u jednoj situaciji je optimalnije koristiti jedan od ova dva mikrofona, dok je u drugoj situaciji optimalnje koristiti drugi. Mogućnost izbora koji će se mikrofon koristiti Vam donosi neopisivu prednost.

U previše bučnim situacijama, kontrola zvuka Vam omogućava da utišate svoj slušni aparat, a aparat takođe poseduje i prilagodjiv regulator buke, kako bi Vam nošenje slušnog aparata bilo što prijatnije.

Novi Anti-Feedback sistem G2 koji ovaj aparat poseduje učiniće da se Vaš aparat ne oglašava kada ima predmeta u njegovoj blizini i oslobodiće Vas neprijatnog pištanja.

Važno je i napomenuti da se svi slušni aparati proizvedeni od strane Audio Service-a odlikuju prepoznatljivim mekim i prijatnim zvukom što nošenje aparata čine dodatno prijatnim. Ova mekoća zvuka je još bitnija kod osoba koje se prvi put susreću sa slušnim aparatom i tokom procesa navikavanja.

XS 4 G2 je mikro zaušni slušni aparat koji koristi baterije veličine 13.

XS 4 G2 pripada srednjoj klasi slušnih aparata, ali po svom kvalitetu nikako ne odstupa od aparata iz viših klasa. Vrhunski kvalitet dobijate po veoma pristupačnoj ceni, zahvaljući našem ekskluzivnom partnerstvu sa nemačkom kompanijom AudioService, koja proizvodi ovaj slušni aparat.

Dodatne informacije

Karakteristike

– Broj frekvencijskih kanala / broj kanala za obradu signala: 6/12
– Broj programa slušanja: 4
– Taster za izbor programa
– Kontrola buke
– Anti-Feedback sistem G2
– Adaptronic multi-mikrofon sistem
* Direkcioni mikrofon
* Višedirekcioni mikrofon
– Telefonski kalem
– Mikro zaušni aparat sa baterijom veličine 312

Dostupne boje

– Bež
– Granitna / duvan boja
– Granitna / siva
– Granitna
– Granitna / srebrna