mezzo-6-hp

Mezzo 6 HP

55.000,00 RSD

Mezzo 6 HP predstavlja digitalni, slušni aparat nove generacije. HP (high power) oznaka označava da se radi o veoma snažnom zaušnom aparatu, koji nudi idealnu pokrivenost za teže oblike gubitka sluha. Proizveden je od strane nemačke kompanije Audio Service, koja ima preko 35 godina iskustva u proizvodnji slušnih aparata. To Vam jasno govori da ovaj aparat sa sobom nosi i provereni, nemački kvalitet.

Opis proizvoda

Ovaj slušni aparat Vam omogućava odvojeno prilagođavanje jačine zvuka i na visokim i na niskim frekvencijama, a poseduje šest frekvencijskih kanala. Preko tastera za izbor programa vrlo jednostavno, jednim pritiskom na taster, možete da birate između četiri programa slušanja, koliko ih ovaj aparat poseduje. To Vam omogućava da prilagodite svoj aparat različitim okruženjima u kojima se nalazite, odnosno kako biste u svakoj situaciji mogli da uživate u savršeno jasnom zvuku.

Takođe, ovaj aparat poseduje Adaptronic multi-microphone sistem, odnosno sistem koji u sebi sadrži više mikrofona. To Vam kod ovog aparata donosi mogućnost izbora između tri vrste mikrofona: direkcioni mikrofon, višedirekcioni mikrofon i adaptivni mikrofon. Razlika između direkcionog i višedirekcionog mikrofona se ogleda u načinu prikupljanja zvuka. Direkcioni mikrofon prikuplja zvukove direktno ispred Vas, dok višedirekcioni mikrofon prikuplja zvuk 360 stepeni oko Vas. Ne postoji jedinstven stav koji je mikrofon bolje koristiti, jer u jednoj situaciji je optimalnije koristiti jedan od ova dva mikrofona, dok je u drugoj situaciji optimalnje koristiti drugi. Mogućnost izbora koji će se mikrofon koristiti Vam donosi neopisivu prednost. Najnovija tehnologija u vidu izbora adaptivnog mikrofona Vam donosi još bolji osećaj ugodnosti, jer aparat sam određuje koji mikrofon je najbolje koristiti u zavisnosti od samog okruženja u kome se nalazite.

U previše bučnim situacijama, kontrola zvuka Vam omogućava da utišate svoj slušni aparat, a aparat takođe poseduje i prilagodjiv regulator buke, kako bi Vam nošenje slušnog aparata bilo što prijatnije.

Anti-Feedback sistem 2.0 koji ovaj aparat poseduje učiniće da se Vaš aparat ne oglašava kada ima predmeta u njegovoj blizini i oslobodiće Vas neprijatnog pištanja.

Dodatna funkcija ovog aparata jeste upotreba daljinskog upravljača, preko koga mogu da se vrše određena podešavanja. Ova dodatna funkcija u mnogome olakšava svakodnevnu upotrebu slušnog aparata.

Važno je i napomenuti da se svi slušni aparati proizvedeni od strane Audio Service-a odlikuju prepoznatljivim mekim i prijatnim zvukom što nošenje aparata čine dodatno prijatnim. Ova mekoća zvuka je još bitnija kod osoba koje se prvi put susreću sa slušnim aparatom i tokom procesa navikavanja.

Mezzo 6 HP je snažan zaušni slušni aparat koji koristi baterije veličine 675. Ove baterije su najsnažnije baterije koje se koriste za slušne aparate, tako da Vam omogućava najduže korišćenje aparata bez zamene baterije.

Mezzo 6 HP je snažan slušni aparat koji pripada srednjoj klasi slušnih aparata. Karakteriše ga veoma povoljan odnos cene i kvaliteta zahvaljujući našoj ekskluzivnoj saradnji sa proizvođačem AudioService-om. Predstavlja pravi izbor za sve one koji žele da dobiju zaista kvalitetan slušni aparat po pristupačnoj ceni.

Dodatne informacije

Karakteristike

– Broj frekvencijskih kanala: 6
– Broj programa slušanja: 4
– Taster za izbor programa
– Kontrola zvuka
– Mogućnost pristupa podacima
– Kontrola buke
– Anti-Feedback sistem 2.0
– Adaptronic multi-mikrofon sistem
* Direkcioni mikrofon
* Višedirekcioni mikrofon
* Adaptivni
– Snažni zaušni aparat sa baterijom veličine 675

Dodatne mogućnosti

– Daljinski upravljač

Dostupne boje

– Bež
– Siva