xs-6-g2

DUO 6 G2

55.000,00 RSD

DUO 6 G2 slušni aparat sa svim tehničkim dostignućima, koja su implementirana, donosi odličnu podršku za svakodnevne situacije i nudi mnoge praktične detalje. Ovaj slušni aparat nove generacije se odlikuje i G2 antifeedback sistemom. Proizveden je od strane nemačke kompanije Audio Service, koja ima preko 35 godina iskustva u proizvodnji slušnih aparata. To Vam jasno govori da ovaj aparat sa sobom nosi i provereni, nemački kvalitet.

Opis proizvoda

Ovaj slušni aparat Vam omogućava odvojeno prilagođavanje jačine zvuka i na visokim i na niskim frekvencijama, a poseduje osam frekvencijska kanala i šesnaest kanala za obradu signala. Preko tastera za izbor programa vrlo jednostavno, jednim pritiskom na taster, možete da birate između pet programa slušanja, koliko ih ovaj aparat poseduje. To Vam omogućava da prilagodite svoj aparat različitim okruženjima u kojima se nalazite, odnosno kako biste u svakoj situaciji mogli da uživate u savršeno jasnom zvuku.

Takođe, ovaj aparat poseduje Adaptronic multi-microphone sistem, odnosno sistem koji u sebi sadrži više mikrofona. To Vam kod ovog aparata donosi mogućnost izbora između čak četiri vrste mikrofona: direkcioni mikrofon, višedirekcioni mikrofon, automatski mikrofon i adaptivni mikrofon. Razlika između direkcionog i višedirekcionog mikrofona se ogleda u načinu prikupljanja zvuka. Direkcioni mikrofon prikuplja zvukove direktno ispred Vas, dok višedirekcioni mikrofon prikuplja zvuk 360 stepeni oko Vas. Ne postoji jedinstven stav koji je mikrofon bolje koristiti, jer u jednoj situaciji je optimalnije koristiti jedan od ova dva mikrofona, dok je u drugoj situaciji optimalnje koristiti drugi. Mogućnost izbora koji će se mikrofon koristiti Vam donosi neopisivu prednost. Najnovija tehnologija u vidu izbora adaptivnog i automatskog mikrofona Vam donosi još bolji osećaj ugodnosti, jer aparat sam određuje koji mikrofon je najbolje koristiti u zavisnosti od samog okruženja u kome se nalazite.

U previše bučnim situacijama, kontrola zvuka Vam omogućava da utišate svoj slušni aparat, a aparat takođe poseduje i prilagodjiv regulator buke, kako bi Vam nošenje slušnog aparata bilo što prijatnije.

Novi Anti-Feedback sistem G2 koji ovaj aparat poseduje učiniće da se Vaš aparat ne oglašava kada ima predmeta u njegovoj blizini i oslobodiće Vas neprijatnog pištanja.

Dodatna funkcije ovog aparata jesu Wireless komunikacija sa aparatom, kao i upotreba daljinskog upravljača G2, preko koga mogu da se vrše određena podešavanja. Ove dodatne funkcije u mnogome olakšavaju svakodnevnu upotrebu slušnog aparata.

Važno je i napomenuti da se svi slušni aparati proizvedeni od strane Audio Service-a odlikuju prepoznatljivim mekim i prijatnim zvukom što nošenje aparata čine dodatno prijatnim. Ova mekoća zvuka je još bitnija kod osoba koje se prvi put susreću sa slušnim aparatom i tokom procesa navikavanja.

DUO 6 G2 je mini zaušni slušni aparat koji koristi baterije veličine 13.

DUO 6 G2 pripada srednjoj klasi slušnih aparata, ali po svom kvalitetu nikako ne odstupa od aparata iz viših klasa. Vrhunski kvalitet dobijate po veoma pristupačnoj ceni, zahvaljući našem ekskluzivnom partnerstvu sa nemačkom kompanijom AudioService, koja proizvodi ovaj slušni aparat.

Dodatne informacije

Karakteristike

– Broj frekvencijskih kanala / broj kanala za obradu signala: 8/16
– Broj programa slušanja: 5
– Taster za izbor programa
– Mogućnost pristupa podacima
– Telefonksi kalem
– Kontrola buke
– Anti-Feedback sistem G2
– Adaptronic multi-mikrofon sistem
* Direkcioni mikrofon
* Višedirekcioni mikrofon
* Automatski
* Adaptivni
– Wireless funkcija
– Automatske funkcije
– Mini zaušni aparat sa baterijom veličine 13

Dodatne mogućnosti

– Daljinski upravljač G2

Dostupne boje

– Bež
– Granitna / duvan boja
– Granitna / siva
– Granitna
– Granitna / srebrna