sina-6-g2

Sina 4 G2

52.500,00 RSD

Sina 4 G2 predstavlja digitalni, kanalni slušni aparat nove generacije. Dizajniran je tako da bude skoro neprimetan prilikom nošenja. Veoma je pogodan za sve one koji žele da slušni aparat nose potpuno diskretno. Proizveden je od strane nemačke kompanije Audio Service, koja ima preko 35 godina iskustva u proizvodnji slušnih aparata. To Vam jasno govori da ovaj aparat sa sobom nosi i provereni, nemački kvalitet.

Opis proizvoda

Ovaj slušni aparat Vam omogućava odvojeno prilagođavanje jačine zvuka i na visokim i na niskim frekvencijama, a poseduje šest frekvencijska kanala i dvanaest kanala za obradu signala. Preko tastera za izbor programa vrlo jednostavno, jednim pritiskom na taster, možete da birate između četiri programa slušanja, koliko ih ovaj aparat poseduje. To Vam omogućava da prilagodite svoj aparat različitim okruženjima u kojima se nalazite, odnosno kako biste u svakoj situaciji mogli da uživate u savršeno jasnom zvuku.

Novi Anti-Feedback sistem G2 koji ovaj aparat poseduje učiniće da se Vaš aparat ne oglašava kada ima predmeta u njegovoj blizini i oslobodiće Vas neprijatnog pištanja.

Važno je i napomenuti da se svi slušni aparati proizvedeni od strane Audio Service-a odlikuju prepoznatljivim mekim i prijatnim zvukom što nošenje aparata čine dodatno prijatnim. Ova mekoća zvuka je još bitnija kod osoba koje se prvi put susreću sa slušnim aparatom i tokom procesa navikavanja.

Sina 4 G2 je kanalni slušni aparat zaista malih dimenzija koji koristi baterije veličine 10.

Sina 4 G2 predstavlja pravi izbor za sve one koji žele da poseduju visoko kvalitetan slušni aparat minimalnih dimenzija koji je gotovo nevidljiv. Sve to kod nas možete dobiti po veoma pristupačnoj ceni, jer smo ekskluzivni partner AudioService-a, proizvođača ovih vrhunskih slušnih aparata.

Dodatne informacije

Karakteristike

– Broj frekvencijskih kanala / broj kanala za obradu signala: 6/12
– Broj programa slušanja: 4
– Taster za izbor programa
– Mogućnost pristupa podacima
– Kontrola buke
– Anti-Feedback sistem G2
– Kanalni slušni aparat sa baterijom veličine 10

Dostupne boje

– Providna (transparentna)
– Plava
– Smaragdna (zelena)
– Braon
– Boja kože
– Ljubičasta
– Limun žuta
– Narandžasta
– Crvena