nova-2-vega

Nova 2 Vega

39.000,00 RSD

Nova 2 Vega predstavlja digitalni, kanalni veoma snažan slušni aparat nove generacije. Dizajniran je tako da bude skoro neprimetan prilikom nošenja. Veoma je pogodan za sve one koji žele da slušni aparat nose potpuno diskretno. Proizveden je od strane nemačke kompanije Audio Service, koja ima preko 35 godina iskustva u proizvodnji slušnih aparata. To Vam jasno govori da ovaj aparat sa sobom nosi i provereni, nemački kvalitet.

Opis proizvoda

Ovaj slušni aparat Vam omogućava odvojeno prilagođavanje jačine zvuka i na visokim i na niskim frekvencijama, a poseduje dva frekvencijska kanala. Preko tastera za izbor programa vrlo jednostavno, jednim pritiskom na taster, možete da birate između dva programa slušanja, koliko ih ovaj aparat poseduje. To Vam omogućava da prilagodite svoj aparat različitim okruženjima u kojima se nalazite, odnosno kako biste u svakoj situaciji mogli da uživate u savršeno jasnom zvuku.

Važno je i napomenuti da se svi slušni aparati proizvedeni od strane Audio Service-a odlikuju prepoznatljivim mekim i prijatnim zvukom što nošenje aparata čine dodatno prijatnim. Ova mekoća zvuka je još bitnija kod osoba koje se prvi put susreću sa slušnim aparatom i tokom procesa navikavanja na isti.

Nova 2 Vega je kanalni slušni aparat koji koristi baterije veličine 312. Ove baterije su dosta snažne, tako da Vam to garantuje prilično dugo korišćenje slušnog aparata bez zamene baterija.

Nova 2 Vega je odličan izbor za sve one koji žele da kupovinom slušnog aparata ostvare maksimalan odnos kvalitet-cena. Kupovinom slušnog aparata iz ove linije proizvoda dobijate visoko kvalitetan proizvod po veoma pristupančnoj ceni.

Mišljenje našeg stručnog osoblja: Nova 2 Vega je kategorisan kao aparat iz osnovne linije proizvoda, međutim ova linija proizvoda se pokazala kao jedna od omiljenih kod naših klijenata. Po našem mišljenju, zbog svih tehnoloških dostignuća koja su implementirana u proizvodnju ovog aparata Nova 2 Vega prelazi iz osnovne linije u srednju klasu slušnih aparata.

Dodatne informacije

Karakteristike

– Broj frekvencijskih kanala: 2
– Broj programa slušanja: 2
– Taster za izbor programa
– Kanalni aparat sa baterijom veličine 312

Dostupne boje

– Plava
– Boja kože
– Crvena