O kompaniji

Kompanija SonikFit je privatna kompanija osnovana 2013. godine kao Društvo sa ograničenom odgovornošću sa sedištem u Kragujevcu. Osnovana je od strane mladih i ambicioznih ljudi, ali takođe obrazovanih i iskusnih u svom poslu, a to je elektroinženjering. Delatnost kompanije je uvoz i distribucija slušnih aparata i dodatne opreme za slušne aparate.

Od samog početka cilj kompanije jeste bio da se nemački kvalitet, kroz nemačku tehnologiju, učini dostupnim i na tržištu Srbije. Klijenti kompanije su najvažniji i želja je bila da i oni osete zadovoljstvo korišćenja aparata, koji su rađeni po najvišim svetskim standardima. Zbog toga je za glavnog isporučioca SonikFit-a izabrana nemačka kompanija “Audio Service” i sa njom je potpisan ugovor, tako da je SonikFit ekskluzivni distributer ove kompanije. U ponudi SonikFit-a su gotovi svi proizvodi Audio Service-a, koji u svojoj osnovi sadrže nemačku tehnologiju koja je preko 38 godina razvijana i usavršavana u njihovoj fabrici u Herfordu.

Stručni timovi ove dve kompanije su u kontinuiranoj saradnji kako bi edukacija i usavršavanje zaposlenih bila neprekidna, a sve u cilju pružanja besprekorne usluge klijentima.

SonikFit je kompanija koja se trudi da se prilagodi i uslovima na tržištu, a tu se pre svega misli na socio-ekonomske uslove. Najkvalitetnije proizvode i najkvalitetniju uslugu koju pružamo želimo da učinimo dostupnim svima, bez obzira na finansijsku situaciju. Zbog toga su cene naših proizvoda veoma pristupačne i formirane tako da budu prilagođene svačijem “džepu”.

Svi naši proizvodi su registrovani od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva.

o_kompaniji