nasi_partneri

Audio Service

audio_service_logoOd kada je osnovana ova kompanija, daleke 1977. godine u Herfordu u Nemačkoj, njena glavna misija je da vrati uživanje u živote osoba sa oštećenim sluhom. Ona to radi tako što obezbeđuje visoko kvalitetne slušne aparate koji omogućavaju da se ponovo živi punim plućima, bez osećaja bilo kojeg nedeostatka.

Audio Service je kompanija koja je implementirala veliki broj inovacija koje su imale značajan uticaj na pobošanje slušnih aparata u proteklim dekadama. Tako je 1988. godine ova kompanija razvila zaštitnik slušnih aparata od voska (HF 2), koji štiti slušni aparat od cerumena i prljavštine i tako produžava životni vek i olakšava čišćenje istog. Godinama se radilo na dodatnom unapređenju ovog filtera, tako da je trenutno aktuelan HF4. Ogroman broj ovih filtera, i do milion, se proizvede godišnje i implementirani su u slušnim aparatima širom sveta.

Razvojni timovi koji rade na inovacijama i izradi slušnih aparata ove kompanije uvek kao motiv imaju zadovoljstvo onih koji će ove aparate nositi. Zbog toga, jedna od najbitnijih inovacija razvijena od strane Audio Service-a jeste i “MicroSafe”, prvi filter za mikrofon na svetu koji redukuje šuštanje vetra i na taj način doprinose većem zadovoljstvu prilikom nošenja slušnog aparata.

Heba

heba_logoNastanak ove kompanije se vezuje za 1962. godinu kada je zubar Pol Peter Bartels proizveo prvu olivu za slušne aparate.

HEBA kompanija razvija kreativne ideje, koje u kombinaciji sa stručnim znanjem o upotrebi različitih materijala, kao i upotreba moderne, sofisticirane tehnologije, dovode do razvoja visokokvalitetnih proizvoda.

Uspeh ove kompanije se zasniva na kvalitetu proizvoda, ali i uslugama koje u prvi plan stavljaju potrošače i njihovo zadovoljstvo.

Ova kompanija razvija inovativne proizvode i rešenja, koja su namenjena različitim oblastima praktične primene. Takođe, ovi proizvodi su globalno poznati i nekada i predstavljaju osnove.

Menadžment kvalitetom predstavlja esencijalni deo svakodnevnog poslovanja. Tako je HEBA sertifikovana za primenu različitih standarda u svom poslovanju kao što je DIN EN ISO 13485, ali i za posebna uputstva u proizvodnji lekova i drugih medicinskih sredstava 93/42/EWG.

MRS ELECTRONICS

resonance_logoM.R.S. Electronics predstavlja porodičnu kompaniju, koja je osnovana 1994. godine od strane Paskala Kambiahija, koji je upravljanje kompanijom prepustio svojim sinovima: Mariu, Robertu i Stefanu. Ova kompanija može da se pohvali sa preko 40 godina iskustva i ekspertize u oblasti elektronike, pa je tako i jedan od lidera u dizajnu i industrializaciji elektronskih ploča i sistema koje imaju primenu u oblastima sa visokom primenom tehnologije. Kompanija se u isto vreme bavi i proizvodnjom ali i pružanjem usluga u oblasti elektronike.

Druga generacija vlasnika ove kompanije je odlučna u ideji da unapredi poslovanje kroz inovativnu tehnologiju, istraživanje i razvoj i povećani kvalitet.

2011. godine M.R.S. Electronics je predstavio svoj brend, “Resonance”, koji predstavlja liniju audio medicinskih proizvoda. Ovi proizvodi se distribuiraju širom sveta, u preko 60 zemalja, kroz mrežu ekskluzivnih distributera. Ova linija proizvoda, kao i odeljenje za istraživanje i razvoj ove kompanije su dobili veliki broj priznanja za unapređenje audio medicinske opreme.